Povestea noastră

Înființată în 2007 cu un scop

Suntem un Boutique de Consultanță, specializat în vânzări și dezvoltarea afacerilor. Avem o echipă formată din consultanți cu experiență între 5 și 15 ani în domeniile lor de competență, experiență dobândită în companii multinaționale și în medii multiculturale.

Compania a fost înființată în 2007 având viziunea de a ajuta la creșterea eficienței companiilor prezente în România, contribuind în acest fel la creșterea bunăstării generale.

Pe lângă activitatea principală, de consultanță, pasiunea pentru tehnologie ne-a determinat să ne implicăm în designul, fabricarea și distribuția de gadgeturi. Am creat pentru asta un brand propriu Colia®.

Unele au fost produse în China, dezvoltate în colaborare cu companii chineze și distribuite internațional prin intermediul companiei Colia LTD înregistrată în Hong Kong. Altele, au fost produse chiar în România.

Echipa noastră

Cine suntem și ce experiență avem

 • Valentin Haicu
  Valentin Haicu Managing Partner

  Valentin este fondatorul companiei și este specializat în vânzări.
  Experiența sa în vânzări începe de la firme mici și merge până la cele mai mari multinaționale din IT: IBM și Oracle.
  A condus un startup în Hong Kong iar lecțiile învățate în Asia au fost cel mai bun training de negociere. Expunerea la multiculturalitate, cu bune și cu rele, i-a creat convingerea că românii pot fi la fel de eficienți ca orice alt popor. Trebuie doar provocați corect.

 • Gabriela Balanescu
  Gabriela Balanescu Consultant Senior

  Gabriela este specialist în resurse umane, dezvoltare organizațională și sisteme de management și recunoaștere a performantei. A condus departamentele de HR din companii multinaționale din IT și mass-media.

  Ca și consultant, s-a implicat în proiecte de cultură organizațională și evaluare de competențe. Are o pasiune pentru construirea de sisteme motivaționale și crede că un angajat motivat este de 10 ori mai productiv.

 • Maria Macrea
  Maria Macrea Consultant Extern

  Maria este trainer și consultant în performanță organizațională, optimizarea proceselor și creșterea satisfacției și loialității clienților.

  A locuit câțiva ani în China, unde a lucrat pentru cel mai mare club de golf din lume. Acolo a învățat cele mai importante lecții despre management și ospitalitate.

 • Thibaut Desmons
  Thibaut Desmons Consultant Extern

  Thibaut este specialist în resurse umane, cu precădere soluții eLearning. Ca trainer, preferă zonele de relații interumane. Născut la Paris, a călătorit mulți ani prin Asia, stabilindu-se pentru o perioadă în China, unde a fondat o companie de training și executive coaching.

  Acum e stabilit în Sibiu, unde își cucerește participanții la traininguri cu un mixt unic de cultură franco-chinezo-ardelenească.

 • Lucian Cojocaru
  Lucian Cojocaru Consultant Extern

  Lucian este responsabil ca orice eveniment pe care îl organizăm să fie impecabil. Experiența sa profesională este impresionantă și foarte variată. Lucian a activat în industrii diferite, de la agenții multinaționale de marketing, la antreprenoriat pe zona de producție multimedia și apoi la organizarea de evenimente corporate.

Abordarea noastră

Cum punem lucrurile în practică

Filosofia noastră fundamentală o rezumăm în convingerea că avem, fiecare dintre noi, o obligație. Aceea de a crea plus valoare, pentru noi și pentru comunitatea noastră.

De aceea, pentru clienții noștri, combinăm strategii de vânzări personalizate, procese de transformare și soluții tehnice inovative de digitalizare a business-ului pentru a genera o creștere sustenabilă și rezultate de durată. Eficientizarea unei afaceri aduce bunăstare pentru toți cei implicați direct sau indirect.

Urmărim a crea un parteneriat pe termen lung cu clienții noștri, în care ne asumăm rolul de consultanți, asistându-i în demersul de aliniere a strategiilor cu procesele interne și cu tehnologia care le susține, pentru a răspunde eficient nevoilor business-ului.

Considerăm că un parteneriat cu noi va genera rezultate notabile pe termen mediu și lung prin folosirea instrumentelor și tehnologiilor care nu doar susțin obiectivele clienților noștri ci și accelerează procesul de îndeplinire a acestora.

Vrei să vezi cum se aplică companiei tale?

Contactează-ne

Nu suntem disponibili în acest moment dar, dacă ne lași un mesaj, o să revenim ASAP.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search